Детски бански - Новости в плажна мода ЛЯТО 2015


 

Лятото е в разгара си! С него всички мисли за море и почивка ни обвземат с първото ставане рано сутрин. А след него идва ред да подберем подходящия тоалет за нас и нашите деца.
Това лято както обикновено плажната дамска мода и детската плажна мода ни очароват. Детайлите, цветовете, десените са в унисон с настроението ни.
Най-добрите марки на българския и световния пазар Mayoral, Disney, JUNONA KIDS, Дует са сред най-изявените.
Детските бански с актуални щампи на героите от Disney подходящи за всеки малчуган са сред хитовите за сезона.
Долнищата и съчетанията горнище и долнище за момичета с щампа на пчеличката Мая, хитовите герои от леденото кралство се открояват с ефектни къдрички за кокетния вид на малките госпожички и варианта цял бански с щампа в предната част на „Русалка“ са сред новите модели от колекцията на Disney. Детската мода бански костюми при JUNONA KIDS цели и в две части  се отличават със свободно падащи, закачливи къдрички в серия Макове и серия Кукли. Вашето момиче ще е неотразимо на плажа и ще се чувства малка принцеса с неповторимите модели от JUNONA KIDS.

При момчетата актуалните детски боксери и детски плувки със странични щампи на пингвините от Мадагаскар, изчистени, едноцветни модели с надписи Speed, плувките с надпис Ferrari са сред най-интересните и търсени продукти на Disney. Бързо съхнещи, произведени в България всички модели се отличават с хитова щампа и нестандартен дизайн.

В допълнение към плажната детска мода се предлага голямо разнообразие от плажни хавлии и плажни халати в същата щампа на анимационните герои, съчетание със слънчеви очила и плажни шапки за пълно удобство и комфорт. За цялостната визия на вашите деца Mayoral, Disney, JUNONA KIDS, Дует са се погрижили да се чувстват красиви на плажа.

 
Автор: Хистина Димитрова

Вход в онлайн магазина

регистрация забравена парола

Регистрация

Още информация